Allergon

Careers

Vi söker nu en Produktionsmedarbetare

 

Job ID :

97948BR

Placering:

Sverige – Ängelholm, Allergon AB

Plats/Division Specifik Information
Allergon AB är marknadens ledande tillverkare av allergena råvaror. Vi bedriver verksamhet med produktion och försäljning för allergidiagnostik och terapi samt produktion av pollenextrakt. Allergon ingår i ThermoFisher-koncernen, med huvudkontor i Uppsala, vilka är världsledande inom allergidiagnostik med ImmunoCAP-systemet. Allergon AB har ett 50-tal anställda och ligger i Välinge strax söder om Ängelholm. Besök gärna vår hemsida: www.allergon.com

Vad kommer du göra? Hur kommer du kunna påverka?
Du kommer att vara delaktig i framförallt delen som är knuten till intag av råvara fram till momentet grovsikt av pollen. I detta ingår det att samla in och sikta pollenråvara, statusbedömning av produkt i process, , att kunna utföra visst praktiskt arbete för Service- & Underhåll samt i samråd med team planera, fördela och övervaka arbetsuppgifter för anställda sommararbetare. Under höst- vinter tillverkar vi Health Care produkter, då kommer du att jobba med satsning, extraktion, filtrering, spraytorkning samt rengöring av utrustning. Ansvara för skötsel och service av firmabilar och truckar ingår.

Vem söker vi?

  • Bilkörkort
  • Gärna truckkort för motviktstruck
  • Flexibel och självständig, vi arbetar mycket övertid i högsäsong
  • Inga allergier, allergitest kommer att utföras
  • Gärna erfarenhet frän läkemedel, livsmedel eller annan teknisk industri
  • Är du intresserad?

Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du ha ett varierande jobb med eget ansvar där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker.

Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatumet den 12 juli 2019. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
ANSÖK NU på vår karriärwebbplats http://jobs.thermofisher.com

Om du har frågor, vänligen kontakta:
Joakim Frogner, Senior Recruiter Nordics, joakim.frogner@thermofisher.com
Kristin Nygren, Production Manager, kristin.nygren@thermofisher.com

***

Explore the professional possibilities at Thermo Fisher Scientific globally, and join our team.